Fiets Naar Je Werk Dag èn Week

dinsdag, 14 april 2015

Fiets Naar Je Werk Dag èn Week

Op donderdag 28 mei kun je voor alweer de negende keer meedoen aan de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Dit jaar krijgt deze dag 'concurrentie' van een heuse Fiets Naar Je Werk Week van 18 tot 23 mei. Wat beide evenementen gemeen hebben is dat ze fietsen onder forenzen stimuleren èn dat je geld bij elkaar fietst voor een goed doel. 

 

Fiets Naar Je Werk Week: fiets mee en help een kind aan een fiets

Op de fiets naar het werk is goed voor je gezondheid, je portemonnee en het milieu. Fiets ook mee en laat je sponsoren. Want met het geld dat je ophaalt steun je het Nationaal Fonds Kinderhulp en help je kinderen die onder de armoedegrens leven aan een fiets. Al voor 150 euro zorg je dat een kind naar school kan fietsen. Meedoen is eenvoudig: je meldt je organisatie aan als team en medewerkers zoeken sponsors voor hun fietskilometers in de week van 18 tot 23 mei. De Fiets Naar Je Werk Week is een initiatief van Natuur&Milieu in het kader van hun 'Ik ben Hopper'-campagne. Ze werken samen met de Fietsersbond en ASN Bank.

Fiets Naar Je Werk Dag

Om het fietsen naar het werk te (blijven) stimuleren, organiseert Nationale Fiets Projecten jaarlijks de 'Nationale Fiets naar je Werk Dag'. Dit jaar hopen ze tijdens de negende editie op meer dan 10.000 geregistreerde deelnemers. Onder alle geregistreerde deelnemers wordt een mooie prijs verloot: een lang weekend in een strandhuisje. En je steunt automatisch een goed doel. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de donatie die Nationale Fiets Projecten doet aan het goede doel. Dit jaar is dat het Jeugdsportfonds. 

Bij beide evenementen kun je als werkgever een gratis promotiepakket aanvragen met promotiemateriaal.