1. Uw winst

slim werken slim reizen slim parkeren

Slim werken en reizen stimuleren door slim parkeren? Dat levert winst op, zowel voor u als voor uw medewerkers.

2. Bepaal uw doel

slim werken slim reizen slim parkeren

Waarom gaat u als werkgever aan de slag met slim parkeren? Werkgevers met een heldere visie behalen vaak de beste resultaten. Een heldere visie helpt u bij het maken van de juiste en consistente keuzes tussen maatregelen, bij het creëren van draagvlak en bij uw interne communicatie. Werkgevers met een visie die ook nog eens breed verankerd is in de organisatie, scoren nog beter.

3. Wat zijn voor u de beste maatregelen?

slim werken slim reizen slim parkeren

Welke maatregelen u kiest, hangt af van uw visie en doelstellingen, en van de beschikbaarheid van geld en menskracht. Maar de aanpak van parkeerproblemen vraagt allereerst om een goede analyse. Dit helpt u om de juiste maatregelen te kiezen. Welke maatregelen u ook kiest, een goede interne communicatie is essentieel.

4. Alle maatregelen bij elkaar

slim werken slim reizen slim parkeren

Uw huidige parkeerterrein beter benutten, de vraag naar parkeerplaatsen verminderen of uw parkeercapaciteit vergroten: hieronder vindt u geactualiseerde informatie over alle maatregelen, overzichtelijk gerangschikt.
Lees ook de blog van parkeerdeskundige Arnold Helfrich over sturend parkeerbeleid.

 
5. Gedragsverandering

slim werken slim reizen slim parkeren

Het werk- en reisgedrag van uw medewerkers veranderen, is een proces dat tijd kost. Niet zo vreemd als u zich realiseert hoe ons brein werkt. Gedrag blijkt grotendeels automatisch, irrationeel en ‘besmettelijk’ te zijn terwijl ons brein ook nog eens heel selectief waarneemt.

6. Interne communicatie is belangrijk voor het succes: tips en trucs!

slim werken slim reizen slim parkeren

Wilt u uw medewerkers en bezoekers slimmer laten parkeren? Schakel uw afdeling Communicatie in en stel een goed communicatieplan op. Zeker als u kiest voor impopulaire maatregelen als betaald parkeren, is goede interne communicatie essentieel voor het welslagen van genomen maatregelen.

7. Wie helpt u verder

slim werken slim reizen slim parkeren

Heeft u nog specifieke vragen over slim parkeren? Of zoekt u hierbij professionele begeleiding? Neem dan contact op met parkeeradviseur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(030-215 5080).