sow header 7

Slimmeropweg.nl is een initiatief van Syndesmo en &Morgen. Wij vormen samen één bureau. &Morgen helpt overheden met hun uitdagingen op het gebied van mobiliteit;
Syndesmo doet hetzelfde bij werkgevers. Syndesmo brengt beweging. U vindt bij ons veranderaars. Mensen die kunnen verbinden: hoofd en hart, analyse en gevoel. Mensen die bovendien alles weten over zakelijke mobiliteit binnen organisaties zoals die van u. Het (reis)gedrag van medewerkers, daar gaat het u uiteindelijk om. Een nieuw (mobiliteits)beleid is geen doel op zich, maar een stap om te komen tot ander gedrag.

Slimmeropweg.nl: stappenplannen en praktijkvoorbeelden voor werkgevers
Wij willen werkgevers in het hele land graag praktische informatie, praktijkvoorbeelden en stappenplannen aanbieden. Op deze site vindt u als werkgever dan ook algemene informatie over wat u zoal kunt doen om slimmer te werken en te reizen.

Werkenreizen.nl: actuele relevante info, kennisbank en online sociaal platform
U krijgt als opdrachtgever kosteloos toegang tot onze uitgebreide actuele en dynamische kennisportal Werken & Reizen met relevante en speciaal voor u geselecteerde informatie. Op werkenreizen.nl vindt u naast praktische informatie zoals recente praktijkvoorbeelden van werkgevers heel veel relevant nieuws, informatie rond diverse thema’s, trends, feiten en en cijfers, regionale projecten en subsidies, een evenementenkalender en nog veel meer. Reageren en delen van kennis en ervaringen met collega-werkgevers: ook dat kan allemaal op dit online sociale platform.