Postillion en NS werken samen

vrijdag, 16 maart 2012

Postillion en NS werken samen

Postillion Hotels gaat samenwerken met de NS om flexibel reizen te stimuleren. NS Business Card-houders kunnen voortaan op doordeweekse dagen bij Postillion lunchen voor 12,50 euro, in plaats van 18,50 euro. Ook kunnen ze gratis gebruik maken van Wi-Fi en een iPad bij de Business Points van Postillion.

In Nederland hebben zo'n 100.000 reizigers een NS Business Card, de helft hiervan heeft ook een leaseauto. 'Slimmer kiezen en combineren, daar ligt de sleutel tot succes. De NS ziet de samenwerking met Postillion op goed bereikbare locaties, als een aanvullende service op het pakket van de Business Card', zo zegt Arjen Huizinga, directeur van NS Zakelijk. Ook Postillion Hotels vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan flexibel werken. Thijs Merks, managing Director: 'We willen een maatschappelijke bijdrage leveren aan het mobiliteitsprobleem. Met dit initiatief zetten we een stap vooruit om de combinatie van trein en auto te stimuleren.'

Houders van een NS Business Card gebruiken één pasje voor de trein, ov-Fiets, NS-Scooter, taxi of Greenwheels huurauto. Ook parkeren bij Q-park of een fiets stallen op het station kan met hetzelfde pasje. Alle diensten komen op één factuur die naar de werkgever gaat.