Go About: slimmer werken en reizen met gratis Outlook-tool

vrijdag, 16 maart 2012

Go About: slimmer werken en reizen met gratis Outlook-tool

Go About lanceert een nieuwe tool die slim werken en reizen makkelijker maakt: een softwareprogramma dat werkt via Outlook. Go About Corporate, de aangeklede bedrijfsversie, wordt bij een aantal pilot partners ingezet, waaronder de NS, Arcadis, Conclusion en ALD Automotive. Go About Corporate helpt u met het stroomlijnen van uw mobiliteitsbeleid én maakt uw reiskostenadministratie eenvoudig en minder foutgevoelig.

 

Wat is Go About?
Flexwerken, Het Nieuwe Werken, slim werken, slim reizen. Werken en reizen veranderen in rap tempo. Het kiezen van eigen werk- en vertrektijden hoort daarbij. Maar wat is een gunstig tijdstip om te vertrekken? Hoe lang duurt de reis? En is het beter om de auto te pakken of het OV? Go About geeft snel het antwoord op deze vragen. Go About is een nieuwe service, bedoeld voor mensen die veel op de weg zitten zoals consultants en accountmanagers. Wanneer u Go About hebt gedownload en een afspraak inplant in Outlook, dan berekent het programma direct de reistijd en zet deze in uw agenda voor en na de afspraak. Ook houdt Go About automatisch het aantal afgelegde kilometers en de reiskosten bij. Handig bij het indienen van reiskostendeclaraties.

Slim omgaan met mobiliteit
Voor bedrijven is er een uitgebreide versie beschikbaar: Go About Corporate. Hierin zijn veel extra mogelijkheden opgenomen zoals reistijd op basis van fileverwachting, reisalternatieven met het openbaar vervoer, deelauto's en rapportages over reisgedrag van medewerkers. Hoe kunt u als bedrijf slim omgaan met reisgedrag? Op welke manier kunt u besparen door aanpassingen? Hoe kunt u CO2-uitstoot verlagen? Go About Corporate geeft heldere inzichten en praktische oplossingen om slimmer te werken en te reizen.

Partners
Er is veel vraag naar manieren om mobiliteit te verbeteren en reisalternatieven overzichtelijk en laagdrempelig aan te bieden aan medewerkers. Bedrijven die al met Go About Corporate werken zijn: Arcadis, NS, Conclusion, Ballast Nedam, VolkerRail, KWS en Van Hattum&Blankevoort.  Verder wordt Go About al aangeboden aan de deelnemers van SpitsScoren in Rotterdam en Spitsvrij in de driehoek Utrecht-Hilversum-Amersfoort.

 Interesse?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van Go About Corporate? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..